Mindfulness instruktør

Virksomhedstilbud
Jeg tilbyder at afholde kurser eller enkelte dage/aftener med mindfulness.

Hvorfor prøve et mindfulness forløb:
Vi er alt for meget oppe i hovedet og glemmer at mærke os selv; mærke livet. som bare suser forbi, og mange går ned med stress. Ved hjælp af mindfulness finder du tilbage til kernen i dig. Det gør ganske simpelt en kæmpe forskel i hverdagen. Alle mennesker kan lære det, og alle vil kunne få glæde af denne teknik. Mange mennesker i dag er stressede og prøver at løse deres problemer med hovedet. Det er her, det ofte går galt.

Så vil du hjælpe din virksomhed med at skabe overskud og glæde, mindske fraværet og satse på dine medarbejdere, så er mindfulness et effektivt værktøj, som allerede har vist sit værd mange steder.

Hvorfor virker mindfulness:
Ved at skabe harmoni i dit sind og krop bevæger du dig væk fra stress-situationer, hvor tankerne spinder og til sidst styrer dit liv ubevidst. Ved bevidstheds-teknikker kommer du tilbage til nuet – det eneste vi i virkeligheden har. Fortiden har været, og fremtiden ændrer sig hele tiden – så hvorfor prøve at styre så meget hele tiden?
 
Hvor er mindfulness godt:
Der er en god respons ved stress/kriser, PTSD, hjertesygdomme, kroniske smerter, hovedpine, forhøjet blodtryk, depression, søvnforstyrrelser, angst/panik. Mindfulness bringer dig tilbage til dig selv, og du får en øget positiv holdning, adfærd og selvopfattelse.

Om mig:
Via min indgangsvinkel som Mindfulness healingsterapeut arbejder jeg på at ændre negative tankemønstre og erstatte dem med nogle mere positive, som vil styrke dig og både bidrage til, at du får bedre relationer til venner, partner, kolleger og alle andre i din omgangskreds. Når din indgangsvinkel til dine relationer bliver mere positiv og accepterende, vil du også blive mødt mere imødekommende. Dette vil bidrage til et meget større og givtigt samarbejde, som vil gavne langt ud over arbejdspladsen. Ved at transformere dig selv, transformerer du dine omgivelser. Jeg elsker at arbejde med mennesker og se, hvordan de finder tilbage til dem selv. Alle mennesker fortjener at blive værdsat for den, som de er, og det de har at bidrage med.
Jeg glæder mig til at møde dig/jer.
Destinee Lotte Petersen | Alperosevej 13, 4600 Køge  | Tlf.: 41418381