Kurser / Kunstterapi

Kunstterapi

Kunstterapi er en meget blid og intuitiv metode til at få belyst forskellige temaer i dit liv. Vi udforsker, hvordan dit liv har været, er lige nu og hvordan fremtiden kan skabes.

Vi kommer ind på:
Begrænsende overbevisninger i dit liv
Får indsigt i uhensigtsmæssige handlemønstre
Mulighed for at udtrykke følelser og tanker
Finde og bruge styrken fra kriser

Der vil være individuelle terapisamtaler undervejs i forløbet, hvor vi sammen udforsker din proces lige nu, og hvad du evt. ønsker af ændringer. Der vil blive afholdt meditationer undervejs.

Min livsanskuelse bygger på, at vi alle har mulighed for at ændre vores tilværelse, og at vi alle har ansvaret for at udføre de ændringer, der skal til for at skabe det.

Vi går tilbage og kigger på det guld, du har med dig fra tidligere sorg og kriser og ser på, hvad du kan bruge det til i dag.


Metoden vi bruger

Ved at tegne/male intuitivt kommer du udenom det at skulle formulere dig med ord. Traumer kan have sat sig i kroppen, og vi har tit ikke ord for at beskrive, hvad det er, der er sket. Ved at tegne og male får kroppen lov til at udtrykker sig og ofte forløse følelser og tanker, som ellers ligger gemt i underbevidstheden. Jeg vil med min terapeutiske færdigheder hjælpe dig med at se på din proces og støtte dig i den udvikling, der sker.

Uventede følelser kan endelig få lov at komme ud og blive set. Oftest fylder de uvelkomne følelser meget i dit liv, men ved at opdage dem, anerkende dem og integrere dem opnås en styrke og en balance i dig.

Forudsætninger?

Der kræves ingen tegne/male forudsætninger. Jeg forventer dog, at du har en indstilling til livet, som gør, at du er villig til at tage ansvar for dit eget liv og de forandringer, du måtte ønske. Jeg vil være medvirkende til at skabe rammerne for, hvordan du bevæger dig i den retning, du ønsker.
Er du allerede i gang med en form for personlig udvikling vil dette forløb kun understrege og forstærke processen - ofte med nye indgangsvinkler da det er intuitiv og kreativt.


Min rolle

Jeg vil som terapeut kigge på farver, former, figurer og symboler og ud fra det have en dialog med dig om, hvad det betyder. Det vil sige, du finder selv svarene i dig – jeg assisterer processen og stiller spørgsmål. Jeg er meget ydmyg i min tilgang som terapeut og tror på, der er en dybere mening med det, som fremkommer.


Programplan - samlet forløb

1. Weekend:
Her vil vi arbejde med temaer fra din
barndom og ungdom.
 
2. Weekend:
Her arbejder vi med nuet og hvor du er.
 
3. Weekend:
Her finder vi din passion og kigger på,
hvad du ønsker at skabe i din fremtid.

Vi mødes på følgende datoer: (3 gange fra kl 10-16)

Spørg efter datoer


Pris pr. gang: 900 kr.

Glæder mig til at se dig :)
Destinee Lotte Petersen | Alperosevej 13, 4600 Køge  | Tlf.: 41418381